Over mij

Over mij

Ik ben Elly Wissink - van Mast uit Haaksbergen. Bekijk hier mijn schilderijen van olieverf en acrylverf en mijn tekeningen met grafietpotlood en pastelkrijt. Levensecht!

Kunst, schilderijen, tekeningen uit Haaksbergen. Olieverf, acrylverf, grafietpotlood, pastelkrijt.

Over mij

Als kind was ik al helemaal weg van schetsen, werken met inkt en druk in de weer met creatief zijn. Tekenen en schilderen is mijn grote passie. Het liefst werk ik met olie en acrylverf. Ook tekenen met grafietpotlood en pastelkrijt vind ik geweldig. Realistische kunst boeit mij het meest, maar in alles wat ik maak probeer ik iets van mijzelf toe te voegen. Bijvoorbeeld bij een achtergrond, bij kleding of bij een landschap. Als ik dan de vrijheid neem om vanuit mijn gevoel te werken geeft dat heel veel voldoening. Zo hoop ik nog jaren door te kunnen gaan en mij verder te ontwikkelen als kunstenaar!

Elly Wissink – van Mast

P1644966-4
SAM_4647
DSC00297
SAM_3498 (1)
ellywissinkvanmast6

Bekijk meer van mijn schilderijen en tekeningen:

Wil je me iets vragen over mijn schilderijen en tekeningen? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Hartelijke groeten,

Elly Wissink – Van Mast

Wil je mij in actie zien? Bekijk dan dit YouTube-filmpje van RTV Oost.

Top